First Camp tar nu bokningar för 2023

Annons:

Det har varit trångt på svenska campingar under sommaren 2022 och de mest attraktiva campingarna och tiderna är ofta fullbokade när man väl bestämt sig. Det är helt enkelt bra att vara ute i god tid för att boka sin drömsemester. Men redan nu öppnar First Camp bokningarna på sina campingar för 2023 och vet du när du har din semester den kommande sommaren kan du knipa de bästa platserna!

First Camp är som bekant en stor aktör med 55 destinationer från norr till söder men de har även många destinationer i Danmark. Med ett så stort utbud blir det enkelt att hitta nya platser med spännande utflyktsmål som man inte tidigare har hunnit utforska.

Allt tyder på att campingarna står inför ett nytt rekordår 2023, antalet husvagnar och husbilar ligger på rekordnivåer och det finns tyvärr inte tillräckligt med platser för behovet av spontancamping. Dessutom har de utländska gästerna börjat återkomma vilket gör att det blir ännu större konkurrens om godbitarna. En del av tjusningen är trots allt att kunna komma oanmäld men att kunna komma till sin drömdestination är också viktigt.

First Camp Group har tidigare rapporterat om en rekordstark omsättning i juli men även i augusti slog campingkedjan nytt rekord. Gruppens totala omsättning blev 170 MSEK, en ökning med sju procent mot augusti 2021 och med 27 procent mot 2019. Den totala omsättningsökningen inklusive förvärvseffekter mot augusti 2021 blev hela 43 procent.

Vi hade en stark intäktsökning i juli, och ännu starkare i augusti sett till procentuell skillnad mot det senaste normalåret 2019. Väldigt roligt att vi presterar så bra under årets två allra viktigaste månader. Hela marknaden har gått starkt tack vare återkomsten av utländska gäster men också för att Covid-19-pandemin inneburit att intresset för camping har ökat generellt. Dessutom ser vi att våra stora produktsatsningar och andra investeringar ger bra effekt”, säger First Camps VD Johan Söör och fortsätter:

– Parallellt med att driva organisk tillväxt fortsätter vi vår ambitiösa tillväxtagenda genom förvärv, och har spännande planer framöver i flera länder. Omsättningen på nyförvärvade destinationer accelereras när de integreras på vår firstcamp.se som är den största bokningskanalen i Skandinavien för camping och stugboende.

Allra högst procentuell ökning mot augusti 2021 hade First Camp Röstånga – Söderåsen (+91 procent), First Camp Moraparken – Dalarna (+78 procent) och First Camp Sunne – Fryksdalen (+59 procent).

Här hittar du bokningarna hos First Camp där du förstås även hittar höstens alla aktiviteter som kan vara nog så intressanta att besöka. Dessutom finns en del extraerbjudanden som att bo tre nätter men betala för två nu när trycket på bokningarna inte är lika högt.

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


5 + 4 =