First Camp köper ytterligare en camping

Annons:

First Camp växer ytterligare på den danska marknaden i och med dagens förvärv av Klim Strand Camping. Samtidigt investerar de 15 miljoner i kedjans befintliga danska campingplatser. Klim Strand blir kedjans sjunde danska destination.

Klim Strand Camping har totalt 540 platser. Campingen är belägen på Jyllands nordvästra kust med direkt tillgång till Jammerbugten bjuder Klim Strand Camping även på wellnessområde med massagebad, ångbad och bastu. Gäster på Klim Strand Camping har också tillgång till ett vattenland med uppvärmd barnpool, padel, 600 kvadratmeter lekland inomhus samt flera lekplatser där barnen kan roa sig många timmar. 

– Klim Strand Camping är ett naturligt tillskott till First Camp-familjen i Danmark. I och med förvärvet av Klim Strand Camping växer vi ytterligare i norra Jylland och ser nu fram emot att skapa många lyckliga campingminnen med både nya och gamla gäster. Som på våra andra campingplatser i Danmark vill vi investera i Klim Strand Camping och utveckla platsen för att skapa en ännu bättre upplevelse för våra gäster. När Klim Strand Camping blir en del av First Camp-familjen innebär det också att våra gäster på Klim Strand Camping kan tjäna bonuspoäng, som kan användas till nya bokningar i hela vår kedja”, säger Ola Bååth, First Camps investeringschef.

First Camp började sin satsning i Danmark våren 2020 och sedan dess har det pågått ett intensivt arbete med att integrera nya resmål och bygga upp First Camp-kedjan.

Kim Petersen, First Camps regionchef i Danmark, berättar om stora förbättringar för gästerna inför sommaren 2022: 

Vi har tillbringat den första tiden i Danmark med att skapa en bättre och starkare organisation och känner nu att vi är redo att ta de nästa stora stegen i Danmark. Vi arbetar varje dag aktivt med datadrivna gästinsikter, vilket betyder att de investeringar, förbättringar och andra åtgärder vi vidtar är baserade på det våra gäster vill ha och önskar sig av oss. Först nu har vi tillräckligt med användbara data, vilket innebär att vi på allvar kan sätta fart på våra danska resmål. Alla de pengar vi tjänar i First Camp-kedjan återinvesteras och sätts i arbete på de enskilda campingplatserna. Det innebär bland annat att vi investerar i nya lekplatser, äventyrsminigolf, bättre wifi, renovering av vattenland, nya butiker och receptioner samt nya och bättre bistroer. Under 2022 investerar vi omkring 15 miljoner DKK. Dessutom har vi stort fokus på aktivitetsprogrammet på våra resmål, där bland annat barnklubb, motion och daglig underhållning till de olika åldersgrupperna blir en fast del av aktivitetsprogrammet.

First Camp tar över Klim Strand Camping från och med den 1 februari 2022.

Dela gärna!

Annons:

1 Trackback / Pingback

  1. First Camp köper norsk camping – Rolling Homes Webbtidning

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


− 7 = 2