First Camp fortsätter sin skandinaviska expansion

Annons:

First Camp köper nu sin tredje camping i Norge genom förvärvet av Bø camping i Telemark och det efter att de bara för några dagar sedan meddelade att de köpt den året-runt-öppna Århus Camping i Danmark vilket blev deras tionde anläggning där. First Camp som är Skandinaviens största campingkedja har tidigare varit öppna med att de kommer att fortsätta sin expansion i såväl Norge som Danmark och just nu driver de totalt 62 campingar i de tre länderna.

– Århus Camping är en stadsnära camping som besöks av både turister och företagskunder på grund av sin närhet till allt som Århus har att erbjuda. Destinationen kompletterar vårt erbjudande i kedjan mycket väl och vi är glada att även välkomna denna destination till First Camp-familjen, säger Ola Bååth, investeringschef på First Camp i ett pressmeddelande.

First Camps första förvärv i Norge skedde våren 2022 och kedjan har inte gjort någon hemlighet av att syftet är att fortsätta att växa till minst tio anläggningar inom tre till fem år.

– Bø camping är en välskött och populär camping som vi gärna välkomnar in i First Camp-familjen. Flera av de norska camparna är bekanta med våra resmål i Sverige och Danmark, men det känns extra roligt att kunna erbjuda dem ytterligare ett First Camp-alternativ på hemmaplan. Vi ser fram emot att stärka Bø och Telemarks position på campingkartan framöver, säger Ola Bååth, investeringschef på First Camp.

First Camp ser det som viktigt att kunna boka sin campingsemester online, något som allt fler gör och det kommer att bli ännu viktigare i framtiden. De har därför byggt upp Skandinaviens största bokningsportal för camping och stugboende och den ska göra det enklare för de svenskar som vill campa i Norge och Danmark.

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


22 + = 31