Ferrari Schumacher Teams husbil

Annons:

Nog sticker vissa husbilar ut lite extra? Så är fallet med Michael Schumacher mycket speciella husbil som han använt som bostad på sina F1-tävlingar. Nu är det inte enbart det att den har två våningar, den har dessutom en inredning som mer än väl speglar att han kör för Ferrari. Möjligen är det dessutom fel att kalla den för husbil, trailer är nog mer korrekt.

Den var till salu för ett tag sedan och då begärdes 350 000 USD för denna Iveco-baserade husbil från 2006. Att Michael Schumacher har bott i den påverkade säkert intresset eftersom han är en av de mest framgångsrika F1-förarna någonsin. Räcker inte den speciellt inredda husbilen till kan man ju alltid prata om dess tidigare ägare.

Här inne i det medföljande förtältet har det säkert diskuterats en hel del inför respektive race och allt går förstås i Ferrari-rött. Köksutrustningen sägs även den ingå i priset.

Nog kan det kännas lite speciellt att bjuda in campinggrannarna i det här förtältet där Schumacher suttit och förberett hans enastående resultat på tävlingsbanorna. Säkerligen skulle många ha velat vara en fluga på väggen.

Annonsen ger inte så mycket information om det tekniska men man kan nog förvänta sig att det håller högsta kvalitet. Hans team har nog sett till att allt underhålls på bästa sätt.

Husbilen har slide-up så när den inte körs finns en andra våning som ökar boytan rejält. Här finns arbetsytor och förstås även ordentliga sovrum.

Husbilen har dessutom varit på berömda platser som Nürburgring och Barcelona och för att få plats med all utrustning finns ett släp med plats för detta.

Ändå tyckte Scuderia Ferrari att en husbil med tre våningar var mer passande. Det är kanske inte alltid är tillräckligt med två sovrum förutom massage-rum.

Vad sägs? Dags för ett byte? Just den här chansen är borta men det går ju att beställa det mesta men lite mer än de 350 000 lär det nog kosta om du ska ha något motsvarande som du själv designar.

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


79 + = 86