FEFI lägger till gratis ställplatser i Italien

Annons:

Fédération Européenne de la Formule Invitations, eller lite enklare uttryckt FEFI, samlar nationella organisationer som erbjuder gårdar och andra lokala aktörer att tillåta camping på deras ägor med förhoppning om att de som utnyttjar deras mark ska handla i gårdsbutikerna. Nu läggs Italien till i deras nätverk.

I Sverige ingår Swede Stops men mest känt är nog den franska France Passion som funnits i trettio år. På kartan ser du respektive länders företag men där finns ännu inte Agricamper Italia som har samma inriktning. En del av er har kanske utnyttjat Pintrip i Danmark eller Nortrip i Norge.

FEFI erbjuder 5 200 kostnadsfria platser för både husbilar, husvagnar och campers men så tillkommer nu de italienska. Förutom att platserna där du får stå i 24 timmar är gratis ger de besökarna unika miljöer som annars är svåra att hitta. De som utnyttjar platserna ska vara helt självförsörjande.

Agricamper Italia är dock inte någon ny organisation, det har tagit flera år innan de nu accepteras i nätverket under deras senaste möte i Frankrike.

Agricamper Italia har fler än 230 platser men som i övriga länder krävs ett medlemsskap som i Italens fall tecknas digitalt. Medlemsavgiften är 34,90 euro för 365 dagar men reglerna skiljer sig något åt mellan de olika länderna.

För första gången kommer FEFI att vara med på Caravan salon i Düsseldorf.

Här hittar du FEFI:s hemsida.

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


84 − 74 =