Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Lidköping bjuder till Sommarfest

juni 16 - juni 18

2022 går Lidköping in på sitt 576:e år som stad och nu vill Lidköpings kommun bjuda alla invånare på Sommarfest 16-18 juni 2022. Detta som ett avslut på firandet av Lidköping 575-år. Det blir tre händelserika och glädjefyllda dagar, på och kring Nya Stadens torg.

Torsdagen bjuder upp till dans och en dansbana byggs på torget så alla som är sugna på att dansa kan göra detta. Underhållningen består bland annat av succébandet Shine som lagt ”danssverige” för sina fötter och Sannex, som hyllas av både recensenter och inte minst publiken.

Ungdomarna är extra välkomna under fredagen när artisten och TikTok-fenomenet Björn Holmgren, alias ”BussBerra” och Sveriges egna r´n´b-drottning Cherrie som har prisats i både P3 Guld och Grammis-galan kommer till torget.

Lördagens tema är just torghandeln som är viktig för Lidköping. Den blir som vanligt omfattande och variationsrik. Det kommer även finnas en hel del annat att se och uppleva med bland annat roliga aktiviteter för barn. Lördagen kommer också ha fokus på sjöfart och intressanta sjöfartshistorier och framtidsvisioner. Lidköping är en sjöstad med många unika värden som är förtjänta att firas.

Detaljer

Start:
juni 16
Slutar:
juni 18