Ett hjärtligt tack och nu tar vi ett steg till

Annons:

När man startar från noll blir varje steg ett nytt rekord. Ändå tycker vi det är lite spännande att vi redan nu nått 100 000 på Facebook och fått 100 följare. På hemsidan är vi nu uppe på en nivå på 1 000 lästa sidor per dygn. Trots allt är sådana steg lite extra spännande och detta trots att det inte ens har gått två månader sedan du kunde läsa våra artiklar för första gången. Det är så klart vi är glada över det stora intresset för Sveriges nyaste tidning om husbilar, husvagnar och livet därikring.

100 följare är i stort sett två nya följare per dag men visst kan det bli fler och det är vi övertygade om att det blir. Du som gillar oss kan rekommendera oss för dina vänner och du som ännu inte gillat oss på Facebook kan visa din uppskattning genom att göra det.

Vi försöker förstås utveckla tidningens innehåll och fler nyheter kommer under våren. Många har uppskattat vår podd där vi låter de politiska partierna komma till tals ett valår som detta och företag inom fritidsfordon ger sin syn på olika ämnen i fredagspodden. Vi hoppas att även du lyssnar på de avsnitt som intresserar dig.

Nu när säsongen står för dörren ska du inte missa tipsen om evenemang, de är i datumordning och kanske ger dig tips om någon trevlig helgutflykt eller till och med ett restips för din semester. Självklart är vi tacksamma för tips på kommande evenemang som vi inte hunnit snappa upp.

Vill du stötta vår verksamhet tar vi tacksamt emot bidrag via swish, telefonnumret du swishar på är 00372 5383 6000.

Nu jobbar vi vidare för att du ska mötas av ett ännu mer intressant innehåll!

Pelle Kjörling

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


− 6 = 4