Eriba Feeling 515, familjevagn med känsla

Annons:

Nya Eriba Feeling 515 med sitt höjbara tak som hade premiär på Caravan Salon är med sina kompakta mått och många sovplatser en utmärkt familjevagn där, om man väljer till pop-up-taket, upp till sju personer får plats. De nya planlösningarna finns i Feeling och Nova Light men inom Hymergruppen finns redan motsvarande planlösning i Bürstner Premio-Life, Dethleffs C’Joy och LMC Sassino även om dessa inte har taksäng. Det är denna som gör Eriba Feeling 515 unik. Totalvikten varierar mellan 1 300 och 1 600 kilo.

Den nötbruna inredningen har accenter i mörkgrått vilket ger ett modernt och praktiskt intryck.Som sig bör är all belysning LED och spottarna är vridbara.

Längst fram finns en dubbelsäng med måtten 140 x 200 centimeter och längst bak finns en våningssäng med två sängar som mäter 75 x 200. Den nedre av de två våningssängarna kan fällas upp, vilket skapar ytterligare förvaringsutrymme och sittgruppen kan även göras om till en extra säng på 205 x 128 – 110. Detta innebär att fem personer har sina sovplatser och vill man ha plats för sju väljer man till pop-up-taket där ytterligare två kan sova i en säng med måtten 193 x 150.

Pop-up-taket fälls upp med några handgrepp och ger en ståhöjd på 198 centimeter men även Eriba Nova Light 515 har också en ståhöjd på 198 centimeter trots en utvändig höjd på måttliga 257.

– Med våra nya modeller, Feeling 515 och Nova Light 515 rundar vi av de båda modellserierna, säger Matthias Binder som är varumärkesansvarig för Eriba, i ett pressmeddelande. Med dessa modeller erbjuder vi en ytterst flexibel planlösning med gott om utrymme och möjlighet till upp till sju sovplatser.

Isoleringen är gjord i PUAL för att temperaturen i vagnen ska hållas på en behaglig nivå.

Feeling 515.

Många personer betyder mycket kläder och annat som behövs under semestern men båda modellerna har smarta förvaringsutrymmen och genomtänkt utformning av överskåp, övriga skåp och lådor som gör det enkelt att hålla ordning.

Varje utrymme är maximalt utnyttjat vilket betyder att även köket är kompakt. Det finns en trelågig spis bredvid diskhon, kylskåpet är på 133 liter och så en stor matplats där bordet kan förvaras i sänglådan vid det tillfällen man vill ha mer plats. I köksmodulen finns lådor med plats för husgeråd och i skåpen ovanför för livsmedel.

Trots att badrummet med frostat fönster är kompakt är ytanvändningen genomtänkt vilket gör att det ändå känns rymligt och det finns bra förvaringsmöjligheter med handdukshängare på badrumsdörren. Den belysta spegeln ger lite extra piff till inredningen.

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


6 + 2 =