En vision av framtiden

Annons:

3D printing, värmereflekterande lack och nytänkande i inredningen. Är det sådant som väntar oss framöver när det gäller husbilar och husvagnar? Frågan känns lite extra spännande nu när 2023 års modeller presenteras på löpande band och visionen åtminstone känns som realistisk.

En del innovationer har kommit snabbare än många tänkt sig. Visserligen har uppfällbara tak har funnits länge men de har blivit vanligare och mer avancerade. Förarstödssystemet lanseras i en takt som aldrig förr och hjälper förare i situationer de tidigare inte kunnat hantera. Priset är övervakning, bilen spelar in det du gör i sin svarta låda som blev lagkrav den 6 juli och håller reda på att du inte kör över gällande hastighetsbegränsning. Men det mesta kretsar runt inredningen och vilka överraskningar som den kommer med. Här handlar det om optimering, plats och vikt.

Kolla in den här animerade videon från 2020 om konceptet VisionVenture på Mercedes-Benz och vad som är mer eller mindre möjligt att tillverka redan nu. Vi är ju vid halvtid sedan presentationen.

I den finns ett tjugotal nyheter som utvecklats tillsammans med BASF och tanken är att modellen skulle kunna bli verklighet redan 2025. Kolla in vad Hymer har i kikaren!

Tror du de har rätt?

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


76 − = 69