En månad har gått

Annons:

När vi lanserade Rolling Homes den 1 februari hoppades vi förstås på att många som läst vad jag tidigare skrivit skulle fortsätta att följa mig här på Rolling Homes. Vi kan inte säga annat än vi är glada att starten har varit bättre än vi vågat hoppas på och vi kommer att fortsätta med flera nya artiklar varje dag. Gillar du vårt innehåll är vi förstås tacksamma om du tipsar dina vänner och bekanta om vår existens, bättre budbärare än nöjda läsare går inte att få.

Kanske uppskattar du även våra poddar, både den som sammanfattar veckans nyheter och den där vi låter partierna tala ut om sina visioner om husbilar och husvagnar, skatter och trafikpolitik eftersom det är valår. Därutöver intervjuar vi en branschintressant person varje vecka och hör deras syn på olika ämnen. Podden kallar vi Perspektiv och är tänkt att förmedla de insikter som bara experter har.

Slutet på månaden har präglats av Rysslands invasion av Ukraina vilket naturligtvis inte är något annat än en katastrof. Rolling Homes är inte någon politisk publikation men vi sällar oss till de organisationer som uttalar sitt stöd för de som drabbats.

Vi strävar efter att innehållet ska vara mer än enbart rapporter om nya husbilar och husvagnar. Vi fyller ständigt på med nyheter och restips och hoppas du uppskattar även dessa artiklar samt en och annan artikel om udda konstruktioner. Kom gärna med tips om du tycker du saknar något men redan nu finns i storleksordningen 200 artiklar att välja bland. Du kan frisöka eller välja via menyn så att det ska vara så enkelt som möjligt att hitta det du söker.

Missa inte vår evenemangskalender, där hittar du allt möjligt som kan vara av intresse att besöka för trots allt är just resandet till intressanta platser och evenemang hela poängen med mobilt boende.

Vi är glada att du läst det här och hoppas du även ska gilla det vi kommer med i fortsättningen!

Trevlig läsning!

Pelle Kjörling

Bildcred: Pelle Kjörling ©

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


55 − = 53