Dreamer kommer på Ford 2023

Annons:

Även Rapido group börjar använda sig av basfordon från Ford och deras fabrikat Dreamer kommer till 2023 på detta basfordon. Den Fordbaserade versionen D51 blir 598 centimeter lång, 206 bred och 280 hög samt har som standard en dieselmotor på 170 hästkrafter kombinerad med automatlåda.

Med nytt basfordon blir hjälpsystemen mer varierande och modellen kan uppgraderas beroende på vilka system som kommer som standard på den svenska marknaden.

Planlösningen följer det som är standard, vändbara framstolar med en soffa i färdriktningen och köket till vänster om skjutdörren. Sängen i bak med förvaring under är tvärplacerad och kombineras med en nedsänkbar taksäng för en person och den kompakta husbilen ger därmed plats för fyra bältade personer och tre sovande.

Köket är utrustat med en tvålågig spis och kompressorkylskåpet är ovanligt stort för typen av husbil, 140 liter bör vara tillräckligt för storleken på bil.

En ovanlig detalj är att D51 som standard lackas i silver medan inredningen går i ljusa färger. Produktionen startar efter semestrarna.

Dessvärre har vi ännu inte någon bild på modellen men återkommer med det så snart Dreamers officiella bilder kommer.

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


55 − 52 =