Det är bråttom. Påsken är nästan här!

Annons:

Nu är det dags att sätta äggen på kokning, lasta in campingutrustningen i husbilen eller husvagnen och bege sig ut till närmaste camping.

Visserligen hade nog de flesta av oss önskat oss lite mer vårvärme men lite snö stoppar ju inte oss som står och frustar i startgroparna när campingsäsongen står för dörren. Inte kan man sitta hemma och uggla en sådan helg.

Själv har jag förberett mig en hel del. Jag fick tips om hur att fixa påskriset på bästa sätt men visst är jag lite frågande om det här fullt ut följer traditionen även om det principiellt måste vara påskris med fjädrar.

Jag har läst på om hur värmepannan fungerar, tagit fram vinterkläderna igen och införskaffat en infravärmare. Inget ska få stoppa mig!

Men jag har en undran, hur ska jag piffa till mitt boende på bästa sätt?

Jag fick ett tips från en vän om hur jag skulle påskpynta husvagnen. Tycker du jag ska fortsätta att vara vän med med honom?

Innan dess for mina tankar runt något lite mer neutralt. Såg den här bilden och funderade på att köpa lite gul färg, det blir ju enklare. Men bilen liknar inte min men det går säkert att få den look-alike med lite plastic padding. Tror du man kan få till det när tiden är knapp?

Håller man ändå på så tycker jag det här ser bättre ut och den verkar ju dessutom locka fram lite bättre väder. Hur som helst blir det något i gult, det är ju ändå påsk.

Ska jag få till den här lär det gå åt mycket plastic padding så det håller nog inte min budget för. Men visst skulle den väl väcka lite uppmärksamhet på campingen? Jag tror det i varje fall.

Vi får se hur jag gör men du får gärna ge mig lite råd, men snabbt som ögat. Det är ju skärtorsdag redan den här veckan och min vän litar jag inte så mycket på längre.

Dela gärna!

Annons:

1 Trackback / Pingback

  1. Så här vill vi fira påsk – Rolling Homes Webbtidning

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


69 + = 74