Dalhalla utan musik, en unik upplevelse

Annons:

Dalhalla fylls varje sommar av otaliga arrangemang och det finns möjligheter att utnyttja deras ställplats i samband med dessa. Men visste du att det går att använda ställplatsen även när det inte är några evenemang?

Vid dessa tillfällen går det att få en guidad tur då man får chansen att uppleva Dalhalla i tystnad och man får ta del av Dalhallas historia, från meteoritnedslag till konsertarena. Under visningen går man från marknivå ner i det gamla kalkbrottet, längs vägen stannar man till för att titta på bergväggarna och utsikten över det karaktäristiska gröna vattnet. Man inspekterar konsertområdet och får eventuellt möjlighet att testa akustiken. 

Dalhalla utlovar att en sådan övernattning kommer att ge en kväll utöver det vanliga eftersom endast ett fåtal gäster befinner sig på plats. Inga artister, stora produktioner och inga stora grupper av andra besökare befinner sig i arenan.

Därefter bjuder restaurangchefen Samuel in till Dalhallarestaurangen för en trerättersmiddag där spännande smaker utlovas.

Övernatta sedan i er egen husbil eller husvagn på ställplatsen, frukost fixar restaurangen.

Program:

Från 14:00 Incheckning

17:00 Guidad visning

17:40 Fördrink

18:00-21:00 Middag

Läs mer och boka på: www.dalhalla.se

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


4 + 1 =