Concorde inleder samarbete med FCA-bank

Annons:

FCA Bank S.p.A. som är en bank som huvudsakligen är verksam inom bilfinansierings- och mobilitetssektorn går in i lyxhusbilsbranschen genom att teckna ett partnerskap med Concorde som har modellserierna Credo, Carver, Charisma, Cruiser, Liner och Centurion. FCA Bank kommer både att tillhandahålla finansiella tjänster till återförsäljarna och slutkunderna av det tyska varumärket, som har tillverkat exklusiva modeller i över 40 år. FCA Bank siktar därmed på att utöka sin roll som ledande inom fritidsfordon, genom att gå in i den kraftigt expanderande europeiska marknaden genom sina tjänster till Concordes säljnätverk och slutkunder.

År 2021 ökade antalet nyregistreringar för fritidsfordon, och då i synnerhet husbilar, med rekordhöga 13,2 procent. 2021 översteg antalet nyregistrerade husbilar 181 000 och totalt sett finns nu cirka sex miljoner fordon i Europa.

– Vi är stolta över avtalet med Concorde som är en av Europas ledande tillverkare av premiumfordon för fritidsaktiviteter. De erbjuder en idealisk lösning för resor på väg och semester i komfort och lyx, säger Giacomo Carelli, VD och General Manager för FCA Bank. Detta avtal markerar vårt inträde i en värld av premiumhusbilar och stärker vår position på en marknad som växer snabbt över hela Europa och vars popularitet inte verkar känna någon kris..

Bildcred: FCA Bank

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


− 1 = 6