Carthago Chic C-line XL på Sprinter

Annons:

Till modellåret 2022 kommer Carthago Chic C-line XL även att byggas på Mercedes Sprinter, där XL står för tandemaxlar. Det blir även en ny dekor, bredare entrédörr och ett omgjort kök.

Utöver förfinad exteriörgrafik, bredare karossdörr och omgjorda köks- och väggskåp, byggs nu XL-modellerna för första gången på Mercedes Sprinter utöver Fiat Ducato. Den som byggs på Mercedes Sprinter har det låga chassit, framhjulsdrift och 170-hästarsmotorn som standard. Totalvikten är fem ton.

Modellen finns i två utföranden, den 8,78 meter långa 6,2 XL med en dubbelbädd, samt 5,9 XL med enkelsängar som har måtten 200 x 85 centimeter med 13 cm tjocka madrasser. Även i övrigt finns det gott om yta i den 853 centimeter långa, 237 breda och 295 höga 5,9 XL.

Badrummet är i linerformat med lättåtkomlig garderob från golv till tak men även sittgruppen gynnas av storleksökningen och får bredare soffor jämfört med den tvåaxlade 5.9. Man har till och med fått plats med en 40-tums TV bakom det högra ryggstödet. Köket har nu en mycket modernare design och är separerad från sittgruppen med en ny bänk och fler skåp.

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


55 − = 45