Caravan Salon slår utställarrekord

Annons:

Aldrig tidigare har intresset i branschen för att delta på Caravan Salon varit större, fler än 700 företag kommer att visa upp sina produkter.

Totalt kommer 736 utställare från 34 länder att slåss om intresset hos de troligen cirka 200 000 besökarna och det innebär att mässan ytterligare befäster sin position som världens största mässa inom sin genre. I 16 hallar visas husbilar och husvagnar vilka får olika teman som premiumsegmentet, instegsmodeller eller för de som vill konvertera en skåpbil till en husbil. Men mässan har även temahallar för campingutrustning och resmål.

I takt med det ökande intresset för vanlife är just ombyggnader något som väcker nyfikenhet och den delen kommer att hållas mellan hallarna på det stora torg som traditionellt även har mängder av pubar och restauranger som nu kommer att samsas med experter inom bygg- och materialteknik. Här kan man få tips från experter inom allt från planlösningar till elinstallationer. Platsen har fått det passande namnet Adventure DIY.

Mässan är nu så omfattande att de skapat en interaktiv planerare eftersom få, om någon, kommer att ha möjlighet att se allt.

Parkeringen, som bör förbokas, har plats för 3 500 husbilar och har du inte redan besökt denna enorma mässa är ett besök något som kommer att få dina mungipor att gå ända upp till öronen. Här finns allt som kan intressera publiken och du kan titta närmare på allt från praktiska tillbehör till världspremiärer av både husbilar och husvagnar. Räkna även med ett och annat konceptfordon.

Caravan Salon håller öppet för vanliga besökare från den 27:e august till den 4:e september 2022.

Bildcred: Caravan Salon

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


+ 43 = 45