Caravan Salon 2022 växer med tre hallar

Annons:

Optimismen i branschen speglas under årets Caravan Salon i Düsseldorf, som hålls från den 26 augusti till 4 september, vilken kommer att ha ytterligare tre salar jämfört med 2021.

– Vi är mycket nöjda med att vi lyckats övertyga många nya företag och att så många återkommer till vårt mässkoncept. Utställningsytan kommer att växa med tre hallar vilket innebär att vi kommer att presentera 600 utställare på 250 000 kvadratmeter i totalt 16 hallar. Caravan Salon är det enda stället att se hela sortimentet av varumärken och erbjuder därmed den typ av direkt produktjämförelse som också bara är möjlig hos oss i Düsseldorf. Vi är fulla av optimism och förväntan inför årets mässa, säger Stefan Koschke, projektledare Caravanning & Outdoor i ett pressmeddelnde. I Düsseldorf kommer alla fritidsentusiaster att hitta både höjdpunkterna bland fordonen och ett enormt utbud av tillbehör, teknisk utrustning, taktält, husbilar, husvagns- och campingtillbehör, fritidskläder, resmål, campingplatser samt ställplatser.

Att semestra med husbilar och husvagnar har sett ett enormt och ständigt växande upptag i mer än tio år. Pandemin förstärkte sedan trenden mot att resa individuellt och nära naturen igen, säger Daniel Onggowinarso, VD för Caravaning Industrie Verband Deutschlands (CIVD). Att resa har återigen blivit möjligt nästan utan begränsningar och många planerar nu för fullt sin semester. Detta innebär att ett besök på Caravan Salon lönar sig desto mer för inbitna campingälskare och nybörjare eftersom det inte finns någon annan plats där bredden på fordon och tillbehör är så stor och produkter kan upplevas på ett så praktiskt sätt.

För första gången kommer den första fredagen att vara enbart för särskilt inbjudna.

Med det här alternativet vill vi vidareutveckla mässans första fredag samtidigt som vi låter våra utställare selektivt bjuda in sina kunder. Detta skapar en professionell miljö för att diskutera beställningar, affärsutbyte och nätverkande, förklarar Stefan Koschke.

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


56 − 55 =