Camping Key Europe behövs hos SCR

Annons:

Camping Key Europe är förmånskortet för alla som bor på campingplats och är det campingkort som säljs i Sverige. Camping Key Europe är ett europeiskt samarbete och det finns idag mer än 700 000 innehavare. Kortet är laddat med drygt 3 000 boenderabatter i Sverige och Europa, en olycksfallsförsäkring och en uppsjö förmåner och erbjudanden. Sedan 2019 är kortet helt digitalt och finns som en app att ladda ner till mobilen.

Du kan köpa Camping Key Europe online på Campingkeyeurope.se och på många campingplatsers webbplatser. Du kan också köpa det direkt i receptionen hos alla campingplatser som är medlemmar i SCR Svensk Camping. Läs mer om de svenska rabatterna samt köp ditt Camping Key Europe på Campingkeyeurope.se. Behöver du komma i kontakt med SCR så når du dem via campingkeyeurope@scr.se

Behöver man ett campingkort? När du checkar in på en campingplats som är ansluten till SCR Svensk Camping behöver du registrera dig, det gör du antingen genom ett kostnadsfritt Camping-ID eller med premiumkortet Camping Key Europe (även kallat campingkortet). Båda använder du via appen My Camping Key. Du checkar in snabbare på alla campingplatser som är medlemmar i branschorganisationen SCR Svensk Camping, receptionen scannar bara din QR-kod i appen snabbt och enkelt.

Textkälla SCR

Bildcred: SCR

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


+ 58 = 63