Camp-let börjar säljas av KAMA Fritid

Annons:

Camp-lets tältvagnar är ett smidigt alternativ för alla som vill ha ett enklare alternativ till husvagn och dessa börjar nu säljas av Kama Fritid. Isabella, som tillverkar dessa, beskriver dem som att man får komforten hos en husvagn kombinerat med friheten hos ett tält.

På flera marknader är det här en populär form av camping och nu blir de mer lättillgängliga även i Sverige.

KAMA Fritid har alltid haft ett nära och starkt samarbete, vilket har gjort Isabellas produkter mycket populära i Skandinavien. För två år sedan gick även försäljningen av Isabellas produkter i Norge över till KAMA Fritid. Nu är det dags för Camp-let att säljas genom KAMA Fritid. Försäljningen startar den 1 april och all kontakt och information om Camp-let kommer att ske via etablerade kontakter på KAMA Fritid, säger Morten Kjeldsen på Isabella AS i ett pressmeddelande.

Namnet Camp-let är sammansatt av två danska ord: ”camp” som betyder att campa + ”let”, som betyder lätt.  Dessa två ord har varit Camp-lets motto sedan 1969, då den första Camp-let-tältvagnen rullade ut från den danska fabriken. Idag är Camp-let-tältvagnen en modern klassiker anpassad efter dagens behov både på vägen och på semestern.

Bildcred: Isabella

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


+ 73 = 82