Bürstner lanserar tvårummaren Lyseo I 744 Harmony Line -2023

Annons:

Bürstner lanserar till 2023 en helintegrerad tvårummare som byggs på Fiat Ducato med som standard 140-hästkraftersmotorn. Modellen som presenterades på deras pressträff inför 2023 har en spännande planlösning medan exteriören har stora likheter med delintegrerade Lyseo TD. Jo, det skiljer sig en del i detaljer som LED-linje under strålkastarna och självklart tillhör de olika klasser men designspråket är likartat.

Den nya modellen, som går att få från i höst, har en totalvikt på 3,85 ton där den kortaste versionen I 690 G precis klarar sig under sju meter medan övriga är 736 centimeter. Bredden anges till 232 och höjden till 291.

Modellserien består av I 690 G som har enkelsängar samt två större I 726 G och 727 G. Det finns även en version med queen size-säng, I 736.

Toppmodellen heter 744 Harmony Line vilket står för ett utrustningspaket som är tillgängligt för alla Lyseo I och innehåller idéer från en tidigare Bürstner-studie som heter Harmony. Och de har den spännande sittgruppen i bak och ett extra stort fönster i bak för bra ljusinsläpp. Det är just den planlösningen som sticker ut, två sittgrupper i en sjumetersbil hör inte till vanligheterna.

En skjutdörr separerar den bakre delen från resten av bilen om man vill ha avskildhet för längre fram finns nämligen ytterligare en traditionellt placerad L-formad sittgrupp som ovanför sig har en nersänkbar säng.

Köket med en trelågig spis är placerat mellan sittgrupperna på förarsidan och duschen och toaletten går att kombinera md dörrarna till ett stort badrum tvärs över bilen.

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


− 2 = 2