Bürstner har byggt 1 000 Copa

Annons:

Den 11 mars 2022 klockan 11.00 producerade Bürstner sin tusende Copa vid sin fabrik i Wissembourg i Frankrike med verkställande direktörerna, den biträdande fabrikschefen, “Copa”-projektgruppen, såväl som löpande bandledaren och företagsrådet närvarande.

Fabriken i Wissembourg har en lång tradition av att bygga fritidsfordon. Vi är alla väldigt stolta över att fortsätta detta med Copa, som har varit mycket framgångsrik på marknaden!, säger Michel Baumann, Bürstners fabrikschef i Wissembourg.

I Europa säljs kompakta campingbilar som passar in i vanlifetrenden i stort antal och marknaden är expansiv, något vi rapporterat om vid flera tillfällen. Copa passar väl in i denna trend och nu har alltså den tusende lämnat fabriken.

Bürstner framhåller ett smart lastningssystem som en del av framgången vilket gör semestrar med sportredskap enklare och det har man kombinerat med boendekomfort. Copa har ett funktionellt kök många smarta förvaringsmöjligheter och en stor dubbelsäng i popup-taket som gör att takhöjden är upp till 2,47 meter.

Jag vill rikta ett stort tack till hela teamet som satte upp produktionslinjen på så kort tid och utbildade de anställda så bra. Tack vare vårt underhåll, planering och arbetsförberedelser, till projektledningen, teknikerna och ingenjörerna som installerade produktionslinjen och satte igång den. Utan deras erfarenhet och stöd hade vi inte klarat oss på så kort tid. Och givetvis ett tack till ledningen, som gjorde denna investering möjlig i första hand, tillägger Baumann, chef.

Anläggningen i Wissembourg har tillverkat Bürstner husvagnar och husbilar sedan 1974.

Bildcred: Bürstner

Dela gärna!

Annons:

1 Trackback / Pingback

  1. Fransk Laika Campervan kan bli europeisk – Rolling Homes Webbtidning

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


23 − 15 =