Brålands gård, ställplats för dig med fiske i sinnet

Annons:

Älskar du att fiska? Då är ställplatsen Brålands Gård i Bohuslän rätt ställe! Bra fiskevatten finns lite här och var men vill man kombinera det med en ställplats blir inte utbudet lika stort. Här kan du hyra fiskeutrustning, guide, roddbåt, kanot, forskajak, eller gå en utav många vandringsleder.

Gården som har anor från 1500-talet bjuder på fina vatten och naturen öster om gården på djupa skogar, fjäll, sjöar och fors. Men det är naturreservatet och Örekilsälven som gör platsen speciell.

Hit kommer det inbitna flugfiskare från hela världen för att fightas med den åtråvärda atlantlaxen.

Västerut finns alla västkustens pärlor. Hav, granit, idylliska kustsamhällen och den världsberömda skärgården. Trots allt kan det ju vara trevligt att variera upplevelserna lite.

Det är inte omöjligt att se den starka laxen hoppa i laxtrappan om du går ner i älvdalen på kvällen eller kanske en bäver som bygger på sin hydda.

Ställplatsen är belägen på höjden med utsikt över äppellunden, intill eldstäder och servicehuset med alla bekvämligheter.

Du behöver inte reservera plats, ytorna är stora nog att ta hand om alla som kommer och ställplatsen är öppen från 1 april till sista september.

Servicehuset har toaletter, dusch, tvättmaskin, kök och en trevlig uteplats

Adress: Brålands Gård 20, 45591 Munkedal

GPS: 58°29’08.6″N 11°40’26.0″E

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


20 − 13 =