Blueair luftrenare för husbil och husvagn

Annons:

Partikelfri luft i husbilar och husvagnar är något som många eftersträvar och fabrikanter av bilar löser med partikelfilter i ventilationssystemet. Men detta fungerar enbart under körning, när man står still och campar finns ingen rening alls.

Detta löser Blueair med en luftrenare med måtten på cirka 2 x 2 decimeter som drivs på 12 volt och renar luften i en personbil på bara sex minuter.

Att det finns mycket partiklar i luften inne i en husbil är inte att förvånas över. Under körning kommer det in en rad småpartiklar från trafikmiljön som vi i betydligt mindre utsträckning har i våra vanliga bostäder. Därutöver frigörs partiklar från plast och textil i bilens inredning. Sådana föroreningar uppges luftrenaren avlägsna på ett effektivt sätt och den tar samtidigt bort pollen, rök, damm, sot, sand, och asfaltspartiklar samt andra utsläpp i kringmiljön. 

Cabin billuftrenare använder sig av en mobil version av Blueairs HEPASilent™-teknik för att ge goda prestanda för luftrening för bilar, lastbilar och husbilar. Tekniken har utvecklats av Blueair och kombinerar elektrostatisk och mekanisk filtrering för att leverera ren luft med ett 360-graders luftflöde och låg ljudnivå. Den filtrerar bort över 95 procent av PM2.5-partiklar, har testats och uppfyller eller överträffar globala standarder som GB, CARB, CB och AHAM.

Luftrenaren levererar 38 kubikmeter ren luft per timme och finns två olika modeller som passar för olika behov. Även den enklaste renar luften effektivt, men man kan behöva välja en annan modell för lite större fordon. Flera modeller har sensorer som läser av luftkvaliteten och justerar fläkthastigheten automatiskt och via en indikator eller för vissa modeller i en tillhörande app kan man kontinuerligt följa luftkvaliteten inuti bilen, och genom att koppla upp luftrenaren via bluetooth kan man även få löpande uppdateringar om utomhusluften.

Priserna startar på cirka 3 600 kronor. Mer information hittar du på blueair.se.

1-https://www.blueair.com/se/air-purifiers/blue-3210/8316.html?cgid=air-purifiers#start=1

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


2 + 6 =