Biltema etablerar sig i Örnsköldsvik

Annons:

Biltema skriver att de kommer att etablera sig i Örnsköldsvik med ett nytt varuhus på 7300 kvadratmeter. Efter många års arbete har bygglovet äntligen beviljats, och arbetet för att förverkliga projektet kommer att starta måndagen den 22 maj.

Det nya varuhuset i Örnsköldsvik kommer att erbjuda kunderna ett brett sortiment inom fritid, hem, bygg, bil och mycket mer. I de ordentligt tilltagna lokalerna kommer kunderna därmed att få tillgång till allt de behöver under ett och samma tak. Dessutom kommer varuhuset att inkludera Biltema Café, där besökarna kan njuta av en trevlig stund och förfriska sig under sin shoppingupplevelse.

Etableringen av varuhuset i Örnsköldsvik är ett viktigt steg i Biltemas tillväxtstrategi och engagemang för att erbjuda sina produkter på fler platser runt om i landet.

– Vi är mycket glada över att kunna etablera oss i Örnsköldsvik och erbjuda vårt breda sortiment av produkter samt vårt populära Biltema Café. Vi har jobbat hårt för att få bygglovet beviljat och ser fram emot att påbörja markarbetet så snart som möjligt. Vårt mål är att öppna varuhuset under 2024 och välkomna kunderna till en fantastisk shoppingupplevelse med möjligheten att njuta av god mat och dryck på Biltema Café, säger Adelina Voci, Vice VD på Biltema.

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


34 − = 26