Bilprovningen öppnar nytt i Partille

Annons:

Bilprovningen återvänder till Partille efter nio års frånvaro. Stationen som ligger på Brodalsvägen 11B, ett stenkast från E20 och nära McDonald’s, OKQ8 och Blomsterlandet vid Skulltorpsmotet utmed Alingsåsleden, öppnar i vår.

Bilprovningen kom till Partille redan 1969, flyttade sedan till en ny anläggning 1983 och fanns kvar i kommunen till och med 2013 då stationen avyttrades i samband med delförsäljningen till följd av omregleringen. 

Bilprovningen har sedan en tid letat efter kundnära lägen för att återvända till Partille och samtidigt förstärka sin närvaro i storgöteborg som är i kraftig expansion. Befolkningen ökar och antalet personbilar och pendlare likaså. Nu har en ändamålsenlig lokal hittats, inte långt från den ursprungliga adressen. 

– När vi fick det här erbjudandet tackade vi ja utan att tveka. Vi strävar alltid efter att erbjuda en så smidig besiktning som möjligt och etableringen i Partille motsvarar verkligen våra förväntningar. Stationen kommer att bli både enkel att hitta och åka till, säger regionchef Petra Barclay, som ansvarar för samtliga Bilprovningens anläggningar i västra Sverige.

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


81 − = 72