Besikta öppnar station på Öckerö

Annons:

Besikta Bilprovning utökar sitt stationsnät med en ny besiktningsstation på Öckerö i Göteborgs Skärgård under sommaren 2023. Detta blir den första stationen i skärgårdsmiljö och kommer ligga precis i anslutning till färjan. För boende i området innebär detta att man nu får sin första station i kommunen att besöka för besiktning av sitt fordon och de kommer även att besiktiga husbilar upp till 3,5 ton samt husvagnar.

Planområdet är beläget mellan Göteborgsvägen/väg 155 och Tärnvägen, strax sydväst om Hönö Pinans industriområde och ca 300 meter väster om Hönö Pinans färjeläge. Stationen blir en nybyggnation och planeras vara en genomfartsstation. Solcellspaneler kommer placeras på takets byggnad. Det är ett befintligt industriområde som expanderar. I dagsläget finns ett antal större företag i närheten. 

– Äntligen kan vi med stolthet erbjuda Öckeröbor en besiktningsstation på hemmaplan. Det känns bra att kunderna slipper ta färjan över till fastlandet för att kunna besikta sitt fordon. Det är spännande att få denna möjlighet och läget kunde inte vara bättre. säger Mats Pettersson, Marknadsområdeschef Göteborg/Bohuslän på Besikta.

Den nya besiktningsstationen kommer att ta emot personbilar, MC, husvagnar, lätta lastbilar och släpvagnar upp till 3500 kg för kontrollbesiktningar och efterkontroller. Dessutom erbjuds olika tilläggstjänster för de kunder som önskar en extra grundlig genomgång av bilen. Som på alla Besiktas stationer erbjuds möjlighet till både tidsbokning och drop-in. 

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


1 + = 3