Baconlindad sparris, ett läckert tilltugg

Annons:

Nu när sparrisen börjar komma är det dags att njuta av denna läckerhet. Lindar du in dem i bacon och lägger det på grillen får du ett fantastiskt gott tilltugg som är superenkelt att tillreda!

BACONLINDAD SPARRIS

  1. Skölj och bryt av sparris där det naturligt ger efter.
  2. Linda bacon runt varje sparris.
    1. På spis: Värm olja i en stekpanna och stek på medelvärme tills baconet är krispigt och sparrisen genomstekt, ca 10 minuter.
    2. I ugn: Placera baconlindad sparris på en bakplåt med bakplåtspapper. Stek i förvärmd ugn vid 200° C i ca. 15-20 min.
    3. På grill:  Borsta grillgallret med lite matolja och grilla den baconlindade sparrisen tills baconskivorna är väl krispiga.
  3. Servera direkt.

Bildcred: Tulip

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


10 + = 17