Axmar bruk prisvärd ställplats även för husvagn

Annons:

Axmar bruk och Axmar Brygga som ligger efter Jungfrukusten mellan Gävle och Söderhamn har utvecklats till mycket populära besöksmål. Tidigare har man inte haft möjlighet att ta emot alla som vill besöka bruket med husvagn men erbjuder nu sommarsveriges kanske mest prisvärda lösning för detta uppe på Torget där de erbjuder platser för både husbilar och husvagnar för endast 99 kronor per natt.

– Vi har sedan flera år fått allt fler husbilar som hälsar på oss på Axmar Brygga, berättar grundaren och ägaren Yngve Persson. Men vill ju även välkomna alla med husvagn. På ställplatserna vid restaurangen har vi begränsat utrymme för husbilar och inte plats för både vagn och personbil. Men med den här lösningen i centrala Axmar bruk så finns det plats för alla som vill hälsa på i natursköna Axmar. Vid Torget uppe vid Ladan intill Engelska parken och Brukscafét har vi gjort i ordning en stor ställparkering för både husvagnar och husbilar.

Där har man promenadavstånd ner till Axmar brygga och direkt närhet till badplatsen Kvarndammen och lekplats för barnen. Det finns ingen el men däremot får man utnyttja alla faciliteter nere vid Axmar Brygga.

– Det här är för att vi ska kunna välkomna alla som vill hälsa på oss på Axmar Brygga och Axmar bruk under sommaren, hälsar Yngve. Det blir ju t.ex. mycket prisvärt för en barnfamilj som vill stanna några dagar. Vi hoppas att till nästa år kunna ha ännu bättre lösningar och fler spännande nyheter för alla som kommer och hälsar på oss med både husvagn och husbil.


Ställparkeringen vid Ladan på Torget för både husvagnar och husbilar behöver inte förbokas utan det är bara drop-in och betalning med Swish 123 612 21 39
Pris 99 kr per natt. Ingen el men faciliteter som toaletter och tömning vid Axmar Brygga ingår.
Koden till dusch och WC erhålles mot uppvisande av Swishinbetalning.
Dusch: 20 kr per dusch/person. Poletter handlas i restaurangen.

Intill restaurangen finns idag 32 platser med el och åtta utan. Dessa kostar 160 kronor utan el och 205 kr/natt med el. Dessa platser bokas via hemsidan, även vid drop-in, innan man åker in och parkerar på restaurangområdet. Bokning kan naturligtvis även göras flera dagar innan ankomst.

Skulle det vara fullt på restaurangområdet så finns det alltid extra platser utan el för drop-in på Torget vid Ladan.

Information om ställplatser för husbilar vid restaurangen >>

Läs mer om Axmar brygga här https://axmarbrygga.se
Besök Axmar bruks nya destinationswebb här https://axmarbruk.se

Bildcred: Axmar Brygga

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


3 + 1 =