Sammanslagning ger AL-KO Vehicle Technology Electronics Sr L

Annons:

DexKo-gruppen omorganiserar och slår ihop sina bolag CBE och Nordelettronica som är världsomspännande leverantörer av elektriska och elektroniska system till fritidsfordon. CBE har de ägt sedan 2018 och Nordelettronica sedan 2020. Det nya bolaget med säte i Trento i Italien får namnet AL-KO Vehicle Technology Electronics Sr L.

Totalt har de två bolagen fem fabriker, CBE har två i Italien och en i Tunisien och Nordelettronica har en i Italien och en i Rumänien. Bolagen har verkat sedan 40 år och tillverkar skräddarsydda lösningar för elsystem.

– Med denna sammanslagning ger AL-KO Vehicle Technology ännu mer kraft till sin tillväxt och utveckling inom elektroniksektorn, säger Harald Hiller, VD och koncernchef för AL-KO Vehicle Technology Group i ett pressmreddelande. Företaget kommer också att intensifiera samarbetet ytterligare. med AL-KO Technology Litauen i konstruktion och utveckling av elektronik. Tills vidare kommer vi att fortsätta använda CBE och Nordelettronica som produktvarumärken. De är båda varumärken som är välkända över hela världen för sin kvalitet och tillförlitlighet, som finns i ett betydande antal europeiska husbilar. En heltäckande eftermarknadsservice tillhandahålls naturligtvis.

Sammanslagninen ska ge en påtaglig fördel för kunderna, bland annat genom säkrare leveranser.

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


− 1 = 1